Droneschool

Drönarskola med praktik

Vi vill inte bara hjälpa dig att klara Transportstyrelsens test för A1/A3 och A2, utan även att du lär dig flyga din drönare så du lämnar vår skola med gott självförtroende och kan flyga säkert. 

Varför välja oss

  • Piloter som utbildare

Utbildarna är kommersiella piloter.


En del av den teori och rutiner som används när man flyger drönare, kommer från samma regelverk som piloter använder..

  • Praktik, inte bara teori

Teorin är mycket viktig, Men sen att man KAN flyga sin drönare och känner sig trygg med den är det som blir viktigt efter avklarad utbildning.

A1/A3 och A2 Kombo utbildning

Varför båda utbildningarns?A1/A3 ger en bra grund för alla drönflygare, men det som ingår i A2 anser vi vara mycket viktigt då meterologi och några andra nyttiga ämnen ingår i A2 utbildningen. 

Teori och PraktikI Högdalen strax utanför Stockholm har vi vårt kontor och utbildningslokal. Det praktiska gör vi efter avklarade teoriprov ute på en äng.

Grunderna att filma/ta kort med drönare


När du har lärt dig att hantera din drönare väl, så kommer nästa utmaning, och det är att lära sig filma manuellt utan att använda för mycket automatik som drönare är utrustad med.  Självklart så lär vi oss också hur vi använder automatiken som finns, och olika format och inställningar för fotografering och filmning.  

Klicka på en av knapparna för att komma till kontaktsidan

Träffa din lärare

Erfaren pilot, fotograf och filmmakare. En drönare kommer väl tillhands när man kombinerar alla tre sysslorna.

Att använda en drönare ger många möjligheter när man filmar och fotograferar. Dock så krävs det mycket ansvar att äga en drönare, och det är därför vi finns, för att lära dig det som krävs för att bli en ansvarsfull fjärrpilot

Henrik Zetterström

Chefinstruktör drönarutibildning

CPL + Styrman Boeing 737